Сесійне засідання Кіровоградської міськради в обличчях (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні, 29 березня, у Кіровограді депутати зібрались на третє засідання другої сесії Кіровоградської міської ради 7 скликання.

На початку засідання депутатів перед сесійною залою чекала сліпа і боса Феміда. То був флешмоб, який влаштували активісти Партнерства “Рада експертів”, аби  привернути увагу громадськості до проблеми порушення міськрадою Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

На вході до сесійної зали депутатів зустрічала Феміда, на чашах вагів якої розташували ті самі “Закон” та “Виняткові випадки” (підкріплені гривнями), проти яких виступають активісти.

Саме засідання почалося з нагородження за віддану службу 11-ти кіровоградських військових, в тому числі, одного посмертно.

Депутати довго не могли вирішити як вони будуть проводити засідання, декілька разів переголосовували питання про порядок денний, разів зотри робили перерви, звільнили секретаря міськради, обрали нового, вносили зміни до бюджету міста.

Міська рада розглянула депутатські запити та внесла зміни і доповнення до графіка прийому виборців депутатами міської ради.
Важливим моментом стало затвердження нової редакції Тимчасового положення про порядок демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Кіровограда.

Депутати затвердили також звіт про виконання міського бюджету за 2015 рік та внесли необхідні зміни до бюджету на рік поточний. В активі сьогоднішнього дня – прийняті галузеві програми: Програма розвитку фізичної культури і спорту у Кіровограді на 2016 рік, Програма будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи в місті Кіровограді на 2016 рік, програми продоохоронних заходів місцевого значення на 2016 рік, Програма розвитку малого та середнього підприємництва у м. Кіровограді на 2016 – 2020 роки, Комплексна програма діяльності Кіровоградської міської дружини на 2016 рік, Програма підтримання постійної мобілізаційної готовності міста Кіровограда на 2016 рік, зміни до Програми протидії тероризму у 2016 році та Комплексної програми внесення змін до Генерального плану міста Кіровограда.

Крім того, міська рада створила нове комунальне підприємство “Електротранс”, яке займатиметься організацією роботи тролейбусів і великомістких автобусів на маршрутах громадського транспорту обласного центру.

Чим займалися сьогодні депутати міськради, читайте докладно в наших публікаціях:

Кіровоградський міський голова запропонував відкласти затвердження регламенту

Напрацювалися: через годину після початку сесії міськради, депутати пішли на перерву

Кіровоградські депутати домовилися про порядок голосування

Криміногенний Кіровоград: поліцію змушують звітувати перед громадою

Депутат Кіровоградської міськради просить відремонтувати вулицю

Незаконні кіоски демонтовуватимуть в присутності депутатів

У Кіровоградській міськраді з’явилось жіноче міжфракційне об’єднання

Кіровоградська міськрада затвердила статут нового транспортного комунального підприємства

Володимира Смірнова виключили з власної депутатської групи

Список депутатів, які хочуть позбутися секретаря міської ради Володимира Смірнова

Депутати звільнили Володимира Смірнова з посади секретаря міськради

Секретарем Кіровоградської міськради обрано “ляшківця” Бойка

У Кіровоградській міськраді стало на одного депутата менше

Останнім питанням, яке розглянули сьогодні депутати було позбавлення повноважень депутата міськради Федіра Згривця у зв’язку з його переїздом на нове місце проживання. У роботі сесії оголосили перерву до 16 год 30 березня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар