Кандидати на посаду міського голови Новоукраїнки: хто вони?

У Новоукраїнці, на 14-ти дільницях  тривають вибори міського голови Новоукраїнської об’єднаної громади. На 12.00 за даними, які надійшли до Новоукраїнської міської виборчої комісії, проголосувало 1914 виборців.

За словами заступника голови міської виборчої комісії  Тетяни Мостової,  жодних відомостей про порушення виборчого процесу з дільниць не надходило.

Участь у виборчих перегонах на голову новоствореної  об’єднаної Новоукраїнської  громади взяло 3 кандидати. Два з них – Олександр  Корінний та Олександр Черкашин – позапартійні.

Перший – нинішній 39-річний голова Новоукраїнської міської ради Олександр Олександрович Корінний. Посаду міського голови він займає з листопада 2010 року. Має 3 вищі освіти.

З 1994 по 1999 навчався на філологічному факультеті  Кіровоградського державного педагогічного  університет у ім. Вінниченка і отримав кваліфікацію вчителя української мови та літератури.

З 2005 по 2008 рік навчався у Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю державне управління. Має кваліфікацію магістра державного управління.

З 2012 по 2015 навчався на факультеті  фізичного виховання та отримав кваліфікацію   вчителя фізичної  культури, керівника спортивних секцій у шкільних та позашкільних навчальних закладах освіти, організатора туристичної роботи (з відзнакою).

Другий кандидат – 59-річний  Олександр Михайлович Черкашин, уродженець села Піщаний Брід Добровеличківського району. Має вищу освіту – Кіровоградський інститут  сільгоспмашинобудування.

Після армії в 1982 році працював у Новоукраїнській райсільгосптехніці – інженером по новій техніці, начальником дільниці ремонтних засобів. Потім до 2014 року працював на щебеневому і блочному кар’єрах на посадах головного механіка,  начальника дільниці, головного інженера.

Третій кандидат на посаду міського голови новоствореної Новоукраїнської об’єднаної громади балотується вже вдруге. Як і минулого року 36-річний Сергій Станіславович Негра є висуванцем та членом партії ВО «Свобода».

Має  вищу освіту за спеціальністю «Маркетинг» та кваліфікацію економіста-маркетолога і  підприємництва.

З 2002 по нинішній час працює на Новоукраїнському КХП. З серпня 2014 року займає посаду начальника комерційного відділу Філії ПАТ «Новоукраїнський КХП».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар