Керувати кіровоградською юстицією хочуть 3 особи

У конкурсі на заміщення вакантної посади начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області взяли участь троє осіб – Микола Любченко, Василь Смаглюк, Віталій Смалиус. Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України. 

Рішення щодо призначення кандидата на посаду начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області конкурсною комісією ще не прийнято.

Нагадаємо, зараз обов’язки начальника кіровоградської юстиції виконує  Гуцул Вадим Володимирович.

Біографічна довідка на кандидатів

Любченко Микола Васильович 1962 р.н. У 2001 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Кваліфікація – юрист.

З лютого 2008 по червень 2010 працював головним консультантом ВАТ комерційний банк «Надра».

З березня 2012 по вересень 2015 був головним юристконсультантом філії ПАТ «ДПЗКУ Кіровоградський КХП №1».

Смаглюк Василь Віталійович 1978 р.н. У 2004 році закінчив Одеську національну юридичну академію за спеціальністю «Правознавство». Кваліфікація – юрист.

З жовтня 2003 по цей час працює в Кіровоградській облдержадміністрації: провідний спеціаліст, головний спеціаліст, заступник начальника, начальник юридичного відділу апарату, керівник апарату, заступник начальника відділу кадрової роботи апарату.

Смалиус Віталій Володимирович 1978 р.н. У 1999 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальнісстю «Правознавство». Кваліфікація – юрист.

З травня 2012 по вересень 2013 – заступник начальника управління контролю якості сільськогосподарської продукції – начальник відділу контролю якості сільськогосподарської продукції та декларування Державної інспекції сільського господарства у Кіровоградській області.

З березня по квітень 2014 – начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Новоархангельського управління юстиції у Кіровоградській області.

З квітня 2014 по січень 2016 працював начальником реєстраційної служби Олександрівського районного управління юстиції у Кіровоградській області.

З січня 2016 по теперішній час працює заступником начальника Олександрівського районного управління юстиції у Кіровоградській області з питань державної реєстрації.

На місцевих виборах 2010 року був членом обласної виборчої комісії від місцевої організації Комуністичної партії України. На місцевих виборах 2015 року балатувався у депутати Олександрівської райради від партії «Наш край».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар