У Кіровограді новий начальник Держгеокадастру – скандально відомий Вадим Чувпило

Тимчасово виконуючим обов’язки начальника головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області призначено Вадима Чувпила. Цю інформацію Першій електронній підтвердили у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру.

До переведення Вадим Чувпило працював першим заступником начальника Держгеокадастру у Чернівецькій області.

Як писало у 2014 році видання «Наші гроші», за словами координатора люстраційного комітету Дніпропетровської області Таміли Ульянової, Чувпило – «цілком недосвідчений 29-річний молодий чоловік – начальник міськвідділу земельних ресурсів Кривого Рогу. Він ставленик віце-прем’єра Януковича Олександра Вілкула та олігарха Ріната Ахметова. У Кривому Розі Чувпило є символом корупції і беззаконня. Люстраційний комітет був категорично проти такого призначення».

Біографічна довідка

Чувпило Вадим Вікторович, народився 5 листопада 1984 року в смт. Софіївка Софіївського району, Дніпропетровської області в сім’ї правоохоронця.

У 1991 році пішов до першого класу Софіївської середньої ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, яку закінчив у 2002 році. Цього ж року вступив до Криворізького державного педагогічного університету за спеціальністю: «Історія та правознавство», який закінчив у 2007 році.

Паралельно, під час навчання протягом 2004-2005 років працював вчителем правознавства Софіївської середньої ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Після закінчення університету, з вересня 2007 року працював вчителем історії та правознавства Менжинської ЗОШ І-ІІ ступенів.

У листопаді 2007 року був призначений на посаду директора школи, де працював до березня 2008 року.

З березня 2008 року по листопад 2010 року працював заступником селищного голови з питань діяльності виконавчого органу Софіївської селищної ради, Софіївського району, Дніпропетровської області.

Протягом 2009-2010 років навчався в Академії муніципального управління м. Київ, на факультеті менеджменту, де здобув другу повну вищу освіту за спеціальністю «Державна служба».

З листопада 2010 року по жовтень 2011 року, у зв’язку із закінченням повноважень Виконавчого комітету Софіївської селищної ради Софіївського району Дніпропетровської області, тимчасово не працював.

У 2010 році вступив до Інституту інформаційних технологій при Київському національному авіаційному університеті, який закінчив у 2012 році та здобув базову вищу освіту за спеціальністю «Геодезія, картографія та землеустрій».

У жовтні 2011 року, на підставі конкурсу, пішов працювати головним спеціалістом відділу Державного земельного кадастру Управління Держкомзему м. Кривий Ріг, де працював по травень 2012 року.

З травня 2012 року по березень 2013 року працював на посаді заступника начальника Відділу Держкомзему (а після реорганізації – Держземагентства) у Софіївському районі Дніпропетровської області.

У листопаді 2012 року вступив до аспірантури Академії муніципального управління м. Київ, яку успішно закінчив у березні 2015 року, захистивши кандидатську дисертацію на тему: «Механізми державного управління земельними ресурсами на місцевому рівні», та згідно рішення Вищої атестаційної комісії, отримав науковий ступінь – кандидат наук державного управління, за спеціальністю «Механізми державного управління».

З березня 2013 року по липень 2014 року працював на посаді начальника Управління Держземагентства у Криворізькому районі Дніпропетровської області.

З липня по жовтень 2014 року, в порядку переведення, працював на посаді першого заступника начальника Головного управління Держземагентства у Дніпропетровській області.

У жовтні 2014 року був переведений до Головного управління Держземагентства у м. Києві, на посаду Заступника начальника відділу оцінки земель Управління охорони та ринку земель, де і працював до липня цього ж року.

З липня 2015 року переведений на посаду першого заступника начальника Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області.

Дружина – Чувпило (Семеряга) Ольга Сергіївна. Донька – Чувпило Вікторія Вадимівна, 2009 року народження.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар