Із другої спроби депутати Кіровоградської міськради таки обрали собі секретаря

За результатами персонального таємного голосування депутатів Кіровоградської міськради, секретарем ради обрано представника “Самопомочі” Володимира Смірнова. За нього проголосували 24 депутати, 13 проти, утримались четверо.

Після чергової перерви у засіданні сесії міськради, лічильна комісія розпочала процедуру голосування. Рішенням членів комісії голову Володимира Зайченка було замінено на Сергія Бойка. Також на основі рішення депутатів було замінено члена комісії від Батьківщини О. Мельниченка на Р. Колісніченка.

Новообраний голова лічильної комісії розтлумачив депутатам поняття «позначка» і пояснив процедуру голосування. У такому складі комісія успішно організувала процес голосування.

Нагадаємо, з першого разу депутатам на вдалося обрати собі секретаря міськради. Через те, що депутати замість галочки чи плюсика ставили букви «б» та «п» в графі для волевиявлення, комісія не змогла встановити результати. Думки членів комісії розділились – половина вважали ці відмітки дійсними, а інша половина трактувала це як зіпсований бюлетень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар