Юрій Луценко планує об’єднати Кіровоград з Кривим Рогом?

Сьогодні, 9 грудня, на зустрічі голів парламентських фракцій із делегацією Кривого Рогу виступив керівник фракції “БПП -“Солідарність “Юрій Луценко. Як повідомляє сайт 0564 Луценко повністю підтримав позицію активістів, які категорично не згодні з “раптовим” оголошення результатів місцевих виборів міського голови Кривого Рогу та ігноруванням фактів фальсифікацій, допущених в процесі голосування.

Юрій Луценко зазначив, що він періодично повертає на порядок денний питання про формування у рамках адміністративно-територіальної реформи питання про об’єднання Кривого Рогу, Кіровограда та прилеглих районів

“Населення цих міст близьке за історичним корінням, об’єднане господарськими і сімейними зв’язками. Можливо, це дозволить нарешті запустити довгобуд у Долинській – Криворізький гірничо-збагачувальний комбінат окислених руд”, – зазначив Юрій Луценко.

Як відомо, місцевий міський оголосив переможцем чинного мера Юрія Вілкула. При цьому його опонент – представник “Самопомочі” Юрій Милобог заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному – Вілкул. При цьому розрив становить 752 голоси.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар