Рейтинг кандидатів у нардепи: з’явилися нові лідери

© pixabay.com

За результатами незалежного дводобового моніторингу складено нові рейтинги кандидатів у народні депутати по всіх округах Кіровоградщини.

Про це йдеться на сторінці “Сотий округ” у Facebook, передає Перша електронна газета.

«У передостанні дні перед вирішальним вибором щодня змінюються настрої людей і шанси кандидатів на перемогу. Наші волонтери продовжують моніторити ситуацію і слідкувати за рейтингами кандидатів в народні депутати», – зазначено в повідомленні.

Автори наголошують, що рейтинг змінюється в залежності від способів поширення друкованої реклами і кількості фейкових «вкидів», доступу до інформації про передвиборчі правопорушення, вчинені кандидатами, від якості реальних зустрічей з виборцями і загальної соціальної активності кандидатів.

За результатами моніторингу оприлюднено наступні рейтинги:

У 99 округу після нещодавніх скандалів навколо ремонту Художнього музею і нібито недостовірної інформації з агітаційних буклетів знизився рейтинг колишнього лідера перегонів самовисуванця Олександра Горбунова. Його поки що обігнав представник “Слуги народу” Олександр Дануца. На третій позиції закріпився Костянтин Яриніч.

У 100 округу досі лідирує Станіслав Березкін, який продовжує активні зустрічі з виборцями (звіти про це є на його сайті). На 17% від нього відстає “Слуга народу” Ігор Мурдій. Самовисуванець Євген Лучков залишився далеко позаду, незважаючи на нелюбов до природи і повалення дерев.

У 101 округу найближчі до перемоги самовисуванець Максим Поляков і начальник ГТУ юстиції в Кіровоградській області Вадим Гуцул. Їх розділяє лише 5%. Наступний за ними Юрій Кузбит втрачає довіру виборців.

У 102 округу жоден з кандидатів не зміг наблизитися до Олеся Довгого, а Артем Петрощук і Олег Вєтров помінялися місцями у загальному рейтингу.

У 103 округу мер Олександрії Степан Цапюк наздоганяє “Слугу народу” Олега Воронько, рейтинг якого знизився на 2%. Довіра до третього у списку лідерів Сергія Коваленка залишається на тому ж рівні.

Нагадаємо, “Ексампей” оприлюднив результати соцопитування у 99-му виборчому окрузі.

7ca43a72acb92e85f141c00386fb8f5f.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар