На Кущівці встановили більше сотні вуличних ліхтарів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Більше сотні ліхтарів встановили на Кущівці протягом останніх двох місяців літа. По пров. Акимовському засяяло 28 ліхтарів, вулиця Мечнікова – 60 ліхтарів, ще 16 – запрацювали на безіменній вулиці, де розташований один із найбільших дитячих ігрових майданчиків. А з початку року на цьому мікрорайоні, за поданням депутата міськради Сергія Кріпака, було освітлено ще ряд вулиць.

“Коли я став депутатом міської ради, разом з моїми помічниками провів опитування серед мешканців мого  виборчого округу №33 (Кущівка). Ми поцікавилися, якими проблемами потрібно займатися першочергово.  Тоді мешканці говорили і про погані дороги, і про недостатню кількість маршрутних таксі, відсутність на мікрорайоні дитячого садочку та інше. Але найбільше скарг було про освітлення”, – написав на своїй сторінці у соцмережі Сергій Кріпак.

За словами депутата міськради, чи не від кожен мешканець Кущівки говорив, що в темний час доби страшно повертатися додому навіть дорослим, не кажучи вже про дітей.

“Протягом уже майже двох років ми активно працюємо над освітленням Кущівки. З кінця 2016 року,  як я раніше повідомляв, було освітлено вулицю Херсонську, Інгуло-Набережну, Чорноморську, Алтайську та провулки Бутовського, Сосновий, Алтайський. Але це ще не все”, – пише Сергій Кріпак.

13 липня по провулку Акимовському встановили 28 ліхтарів. По вулиці Мечнікова 22 серпня запрацювали 60 ліхтарів. Ще 16 ліхтарів встановили 21 серпня на безіменній вулиці:

“Це верхня вулиця прямо біля сосен. Вона поки що не має назви. Але тут встановлено один із найбільших дитячих ігрових майданчиків”, – повідомляє депутат міськради.

За словами Сергія Кріпака, це не останні результати роботи:

“На цьому освітлення нашого мікрорайону не завершується! Зміни до кращого продовжуються, – каже депутат міськради Сергій Кріпак і додає, – Ще раз хочу подякувати від мешканців Кущівки та від себе особисто Управлінню житлово-комунального господарства та Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло», за оперативну та плідну співпрацю”.

      

Поширити:

Залишити коментар:

коментар