Знову без порозуміння: засідання міськради Кропивницького перервали для проведення комісії з питань ЖКГ

Сьогодні, 20 липня, сесійне засідання міської ради Кропивницького знову не вдалося провести без ексцесів. Каменем спотикання цього разу стали зміни до комунальних програм, які не пройшли через депутатські комісії.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

На початку засідання у залі зареєструвалися 33 депутати. Обранці погодили проект порядку денного, у який включили 10 питань.

Коли справа дійшла до другого питання щодо змін до Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки.

Як доповів на засіданні начальник ГУ ЖКГ Віктор Кухаренко, суть змін полягає у виділенні додаткового фінансування у розмірі 2,5 млн грн на ремонти тротуарів по вул. Ушакова і проходу між вулицями Волкова та Пацаєва.

Проте, частина депутатів обурилася, що це питання не розглядалося на депутатській комісії.

Як виявилося, не розглядала комісія і наступне питання порядку денного – про внесення змін до Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки.

Як доповів Віктор Кухаренко, він напередодні звертався з листами до голови комісії, але засідання провести не вдалося.

Через це депутати попросили перерву у засіданні ради.

А вже в перерві вирішили провести засідання постійної депутатської комісії з питань ЖКГ.

Наразі члени комісії, міський голова та деякі депутати зібралися у іншому кабінеті і триває засідання комісії, де розглядають усі пропозиції щодо змін до програм ЖКГ.

Нагадаємо, 11 липня депутати з третьої спроби не змогли розглянути порядок денний дев’ятої сесії. Каменем спотикання стало намагання міського голови внести до денного порядку додаткові питання, які не розглядалися комісіями. Після другої перерви у залі не назбиралася необхідна для кворуму кількість депутатів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар