Прокуратура взялася за “Національну лотерею” у Кропивницькому

Зараз у приміщенні “Національної лотереї”, що знаходиться на вулиці Велика Перспективна (напроти “Зоряного”), працівники прокуратури разом проводять  обшук та перевіряють документи.

Як повідомила Першій електронній газеті прес-секретар Кіровоградської обласної прокуратури Оксана Звенигородська, правоохоронці та прокуратура Кіровоградщини вже другий тиждень проводять санкціоновані судом обшуки у приміщеннях “Національної лотереї”, що знаходяться у Кропивницькому.

“Проведення обшуків у приміщеннях “Національної лотереї” почалося на минулому тижні. Працівники прокуратури разом з працівниками СБУ вилучали техніку, документацію та готівку. Представники “Національної лотереї” зверталися до суду щодо повернення речових доказів, однак суд відмовив у наданні цих доказів. На сьогоднішній день обшуки тривають”, – зазначила Оксана Звенигородська.

Перевірки відбуваються не лише у Кропивницькому. Аналогічні робота проходиться також у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

“Там, де є проблематика, там і реагуємо”, – зазначила прес-секретар.

Нагадаємо, мережу підпільних гральних закладів з щомісячним обігом в один мільйон гривень викрила на Кіровоградщині Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

Читайте більше: На автовокзалах Кропивницького працювало підпільне казино, сервер якого знаходиться в Росії

Поширити:

Залишити коментар:

коментар