Депутати міськради Кропивницького дофінансували ремонти та утримання закладів освіти та культури

© ypag.com.ua

Учора ввечері, 2 листопада, на 9-ій годині засідання міськради Кропивницького, депутати внесли зміни до рішення міської ради від 23 лютого 2016 року № 85 “Про затвердження Програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кіровограда на 2016 – 2018 роки”.

Згідно внесених змін, кошти, передбачені бюджетом на управління капітального будівництва перерозподілили, знявши з одних позицій, і перекинувшя на інші.

Зокрема, депутати внесли зміни до Переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку по управлінню капітального будівництва Кіровоградської міської ради. Зокрема, 220 тис. грн додали до пункту “Освіта”; 220 тис. грн на капітальний ремонт ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13; 200 тис. грн на соціальний захист та соціальне забезпечення і 200 тис. грн на капітальний ремонт приміщення спортивної зали дитячо-юнацького клубу “Надія”.

Крім того, за пропозицією депутата Лілії Матяшової, до проекту рішення додали пункт про перенесення 340 тис. грн, які буди передбачені на ремонт школи №18, на ремонт тепломережі вищого професійного училища №4.

“За” цей проект рішення проголосував 31 депутат. З повним текстом проекту рішення можна ознайомитись ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар