Скандальний Держгеокадастр Кіровоградщини отримав нового керівника

Скандальний Держгеокадастр Кіровоградщини відучора, 28 жовтня, тимчасово очолив керівник Новоукраїнського районного відділу відомства Олег Прижигалінський.

Він обійняв цю посаду після відсторонення Андрія Піньковського, якого затримали під час одержання від представника фермерського господарства 14 500 доларів США за оформлення документів на оренду 62 га землі.

“Відповідно до наказу Держгеокадастру України від 28 жовтня 2016 року № 1430-10 з 28 жовтня 2016 року виконання обов’язків начальника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області  покладено  на Прижигалінського Олега Григоровича, начальника Відділу Держгеокадастру у Новоукраїнському районі Кіровоградської області”, – йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.

Нагадаємо, у Держгеокадастрі Кіровоградщини за останній рік змінилося вже близько 5 керівників. У відомства постійно виникали проблеми з видачею документів при оформленні ділянок учасниками АТО, через що до обласного центру на пікет приїздили учасники АТО з області.

Останній керівник Держгеокадастру області Андрій Піньковський був затриманий СБУ під час одержання від представника фермерського господарства 14 500 доларів США за оформлення документів на оренду 62 га землі. Наразі підозрюваний чекає суду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар