У Кропивницькому сквери хочуть перетворити на магазини

На сесію міськради Кропивницького винесено проект рішення про виділення земельної ділянки на Добровольського, 14. Аналогічні ділянки хочуть віддати по вулицях Жадова і Архангельській. 

Активісти б’ють на сполох, оскільки там знаходяться сквери.

Як повідомляє член громадської ради при виконкомі Кропивницького Максим Сінченко, земельні ділянки в оренду має отримати ТОВ «Інфінгрупа центр».

“Кропивницькі депутатіки по Добровольського, 14 збираються віддати під забудову цілий сквер – земельну ділянку розміром 1000 кв. м (а це, щоб ви уявляли, площа більше двох багатоквартирних будинків), яку хочуть виділити під спорудження торгового комплексу, – пише на сторінці у Фейсбук активіст “Озеленення. Кропивницький” Надія Паливода. – На місці зеленої зони – магазин. На більше мешканці міста-базару й не заслуговують.

Лобіює це питання (як і ще кілька ділянок під магазини площею понад 3000 кв.м) секретар комісії комісії містобудування та земельних відносин Вадим Дрига, член фракції «Наш край». Він має частку у підприємстві ТОВ «Інфінгрупа центр», яке виступає забудовником цих ділянок.

Ось так тишком-нишком за нашими спинами робиться дерибан. Потім, коли приїдуть ставити обгороджувальний паркан і пиляти дерева, мешканці, звісно, вийдуть, обуряться – але толку? всі дозволи вже є, так шо валіть звідси, не заважайте дядям робити бізнес. По магазину тепер будете з дітьми гуляти, а не по скверу”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар