“Зірка” вдома поступилась лідеру чемпіонату “Шахтарю”

Сьогодні, 23 жовтня, у рамках 12 туру Ліги Парі-Матч, кропивницька “Зірка” поступилась вдома донецькому “Шахтарю”. Матч завершився з рахунком 0:3.

З перших хвилин кропивничани виглядали гідно у грі проти гранда українського футболу.
На гострі атаки “Шахтаря” “Зірка” відповідала не менш небезпечними атаками з лівого флангу. Активними у “Зірки” були Бацула та Щедрий.

Проте, на 35 хвилині кропивничани пропустили прикрий гол – Федеріко Перейра забив у власні ворота. Після удару Борячука, який вийшов віч-на-віч з Пастом, голкіпер парирував м’яч, але той влучив у Перейру. Від капітана м’яч залетів до сітки. 0:1.

Другий тайм почався з атак “Шахтаря”. На полі вирували емоції. Гравці обох команд трохи поштовхалися, але обійшлося без карток.
На 56 хвилині Борячук мав дві нагоди забити. Спочатку він не зміг з метра занести м’яч у ворота “Зірки”, а потім влучив у поперечку.

Захисник кропивницької команди Ковальов на 58 хв матчу отримав серйозну травму, захищаючи свої ворота. Його з поля винесли на ношах, а далі забрала швидка.

Після 60 хв матчу “Шахтар” міцно насів на ворота “Зірки”. Кропивничани лише вибігали у контратаки, яким бракувало завершення.

А донеччани забили ще двічі – на 73 хв Борячук головою замкнув передачу Фреда, а на 90 хв Факундо Феррейра реалізував вихід віч-на-віч з Пастом, після пасу від Тайсона.

0:3 – команда Даріо Друді зазнає поразки від лідера чемпіонату донецького “Шахтаря”, проте зберігає 8 позицію у турнірній таблиці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар