Екс-кандидат на посаду міського голови Кропивницького стажується на начальника спецінспекції

фото із соцмереж

Згідно з розпорядженням міського голови Кропивницького №400-К від 10 жовтня 2016 року Андрія Максюту зараховано на стажування на посаді начальника спеціалізованої інспекції міської ради.

Про це пише сайт ОСА.

Андрій Максюта у 2015 році був суперником нинішнього міського голови у перегонах за крісло очільника міста. Нині являється директором ТОВ «Охоронно- юридична фірма «Сокіл», головою ГО “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади та правоохоронних органах”. Під час виборів до ВР у 2014 році Максюта був екс-керівником міського виборчого штабу Радикальної партії Олега Ляшка , нині безпартійний.

“Вчора критикував владу – а сьогодні докладу максимум зусиль та навиків для роботи на благо нашого міста! Дякую за запрошення в команду. Якщо нададуть можливість працювати – робитиму роботу, яку люблю, для людей. Всієї громади Кропивницького. А усих, хто порушує правила благоустрою – до відповідальності. Не залежно від політичних уподобань. Ніякої вибірковості та упередженності. Разом за чисте місто та порядок в ньому!”, – написав Андрій Максюта на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар