Кропивницький купить 20 тролейбусів у фірми з Дніпра

© Новинарня

Соьогодні, 10 жовтня, у електронній системі “Prozorro” відбувся аукціон, яким було визначено переможця у тендері на поставку 20 нових тролейбусів у Кропивницький. Переможцем торгів стало ТОВ “ДУОТРАНС” з Дніпра.

ТОВ “ДУОТРАНС” виграло тендер з пропозицією 79 млн 785 тис. грн.

Участь у торгах брали три підприємства, які були допущені до цього процесу тендерною комісією – ТОВ “ОКРАЇНА”, ТОВ “ДУОТРАНС” та ТОВ “УкрЄвроМАЗ”.

допущені

Переможець тендеру ТОВ “ДУОТРАНС” розпочало торги із суми 79 млн 877 тис. грн, а вже на першому раунді аукціону знизили ціну до 79 млн 785 тис. грн. Ця ціна залишалась найменшою протягом всіх трьох раундів аукціону. ТОВ “ОКРАЇНА” зупинилось на сумі 79 млн 980 тис. грн, а ТОВ “УкрЄвроМАЗ” – 79 млн 856 тис. грн.

переможець

ТОВ “ДУОТРАНС” зареєстровано у м. Дніпро, по вул. Робочій, буд. 152, кв. 410. Засновниками значаться Науменко Дмитро Олександрович, Рученко Дмитро Олегович та Павлова Наталія Юріївна. Остання значится кінцевим бенефіціаром підприємства.  Основним видом діяльності підприємства є торгівля автомобілями та легковими автотранспортними засобами.

У якості прикладу подібних операцій фірма з Дніпра надала операцію з поставки 6 тролейбусів Дніпро Т103 Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту „Запоріжелектротранс”. Ця угода була реалізована у 2015 році.

тролейбус “Дніпро Т103” № 2542 на вулицях міста Дніпро

Тролейбуси Дніпро Т103 – 12-ти метрові низькопідлогові, модифікації тролейбуса МАЗ 103Т, що з 2013 року складається в Україні з білоруських запчастин, на Південному машинобудівному заводі.

Нагадаємо, кропивницьке КП “”Електротранс” Кіровоградської міської ради” подало тендерну заявку на сайті електронних публічних закупівель “Prozorro” на купівлю 20 міських пасажирських тролейбусів великої місткості з низьким рівнем підлоги, які пристосовані до пасажирів з обмеженими можливостями. На два десятки “рогатих” планували витратити 80 млн бюджетних коштів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар