У Кропивницькому суд продовжив термін перебування під вартою підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олександр Постриганенко під час судового засідання 25.08.2016

Сьогодні, 20 вересня, у Кіровському райсуді Кропивницького, за головування судді Євгена Романюка відбувся попередній розгляд справи за ч.2 ст. 286 КК України проти сина колишнього головного податківця області Олександра Постриганенка, якого підозрюють у скоєнні ДТП у стані алкогольного сп’яніння, унаслідок якого загинула людина.

Розглянувши клопотання представників преси, суддя дозволив фіксацію процесу, за винятком особи Постриганенка, оскільки той був проти.

Прокурор Васильків на початку засідання заклопотав про продовження терміну утримання Постриганенка під вартою, оскільки зберігається ризик впливу обвинуваченого на свідків та знищення доказів.

Суддя Євген Романюк постановив прийняти справу до розгляду, і продовжив перебування обвинуваченого Олександра Постриганенка під вартою сроком на 60 діб. Розгляд справи відбудеться у Кіровському райсуді Кропивницького 28 вересня о 16:00.

14393315_1110160025726312_2037061052_o

Нагадаємо, 27 червня, водій автомобіля “Citroen” Олександр Постриганенко, ймовірно, перебуваючи напідпитку, перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу по вул. Київській, внаслідок чого зіштовхнувся з “Москвичем”. Водій радянського авто згодом помер у лікарні, а 5 пасажирів отримали важкі травми, в тому числі 6-річний хлопчик.

29 червня суддя Ленінського райсуду Андрій Загреба виніс рішення залишити Олександра Постриганенка під вартою строком на 60 діб без права на заставу. 7 липня апеляційний суд відмовив у скарзі захисту підозрюваного, а 25 серпня Ленінський райсуд Кропивницького постановив продовжити термін перебування Олександра Постриганенка під вартою на строк до 28 вересня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар