У Кропивницькому “таємничі підрядники” обрізають дерева

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На одній із вулиць Кропивницького почали обрізати дерева. Планова чистка? Тільки хто її проводить, якщо ні “Кіровоградобленерго”, ні ЖКГ про це не знає?

Сьогодні, 1 вересня, до редакції Першої електронної звернувся кропивничанин Дмитро із проханням з’ясувати, хто та чому жорстоко обрізає дерева у дворі його будинку за адресою вул. Вокзальна, 27.

14163818_325927294419156_544670176_o
Фото з вул. Вокзальної

Робочі, які обрізають дерева, розповіли Дмитру, що тут прокладено нову електромережу, яку не пускають в експлуатацію, через гілки на мережею. Про обрізку дерев у працівників нібито є відповідне розпорядження.

Як повідомлялося раніше, через несанкціоновану обрізку дерев “Кіровоградобленерго” було оштрафовано на мільйон гривень. Згодом підприємство пояснило, чому проводило таку роботу. Ще пізніше між “Кіровоградобленерго” та управлінням ЖКГ було укладено домовленість про те, що підприємство буде ставити до відома управління про обрізку дерев.

Тож Перша електронна звернулась до відділу благоустрою управління ЖКГ КМР, де сказали, що не знають ні про які роботи на вокзальній. Більше того, “Кіровоградобленерго” від нашого кореспондента дізнався про дерева, які нібито заважають роботі електромережі по Вокзальній.

“У мікрорайоні Ковалівка, де знаходиться вул. Вокзальна ні наші підрозіли, ні наші підрядні організації, які “Кіровоградобенерго” наймають для винання робіт, зараз не працюють. Головний інженер міського відділу мені сказав, що там ніяких планових робіт не проводиться. На Ковалівці немає наших бригад”, – розповіли у прес-службі “Кіровоградобенерго”.

Варто відзначити, що працівники обленерго працюють тільки в формі. За словами кропивничанина Дмитра, який турбується про легені міста, працівники під його будинком вирізають дерева у чорно-синій формі без написів.

Наразі на місце виїхала спецінспекція, яка з’ясує хто і чому вирізає дерева на вул. Вокзальні, 27 у Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар