Футбольні фанати Кропивницького стверджують, що на бійку їх спровокували

У спільноті кропивницьких вболівальників “Zirka Volcano 96” опублікована офіційна заява стосовно подій, які сталися після футбольного матчу в Олександрії 28 серпня.

Кропивницькі ультраси стверджують, що олександрійські футбольні фанати їх спровокували. За їх ствердженням, поліція та стюарди не реагували на прохання кропивничан утихомирити надмірно активних олександрійських фанатів.

Читайте також: Після матчу “Олександрія” – “Зірка” кропивницькі ультраси влаштували бійку

“Протягом всієї гри йшла шиза і нічого не віщувало ніяких подій рівно до того моменту, поки групи товаришів з олександрійських секторів не вирішили проявити свою сутність. “Пішли ви (нецензурна лексика – ред.)”, “Я вас (нецензурна лексика – ред.)”, демонстрація статевих органів недочоловіків і образи в сторону родичів – це те, що ми слухали в свою адресу і тихенько жували, умовляючи обслуговуючий персонал стадіону вивести цих провокаторів, щоб все не закінчилося саме так, як у результаті закінчилося, – пишеться у повідомленні. – Наша команда програвала 3:0. Через те, що нас просто вивела з себе гра футболістів і повне небажання атакувати, ми згорнули банер і сіли на сидіння для подальшого перегляду матчу в тиші. Наступним епізодом був момент, коли ми побачили що кіровоградець б’ється з олександрійцями на їх секторі. У силу того, що кількість атакуючих була більшою, його тупо почали затоптувати «миролюбиві люди, які просто прийшли на футбол».

Звичайно ж далі весь сектор зірвався на допомогу нашому хлопцю і все вилилося в цю історію. Ті, хто так хотів (нецензурна лексика – ред.) отримали таку можливість, з чим їх і можна привітати. Але звичайно ж тепер всі заголовки будуть пістрявити жахливими людоїдами в чорному, які били жінок, дітей, спустошували місто і взагалі вели себе як космічні загарбники на окупованій планеті Земля. Більше в Олександрії немає бабайки, але є ультрас з Кіровограда”.

Кропивницькі ультраси у кінці повідомлення стверджують, що стосунки з олександрійським ультрасами у них нормальні – інцидент не зіпсував їх. Перемир’я між ультрасами України не порушено.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар