На новий прапор, герб та гімн Кропивницького міська влада пропонує виділити 9 тис. грн

Виконавчий комітет міської ради у Кропивницькому погодив на своєму засіданні вчора, 23 серпня, проект міської Програми розвитку громадянського суспільства та комунікації міської ради з громадою на 2016 рік. Відповідну Програму виноситимуть на розгляд депутатів міськради.

Про це повідомляє сайт КМР.

Як повідомив начальник відділу з питань внутрішньої політики міської ради Сергій Запорожан, метою Програми є зміцнення гарантій реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні справами міської територіальної громади міста, розвиток місцевого патріотизму, активізація діалогу керівників органів виконавчої влади з громадськістю.

Заходи Програми передбачають здійснити друге  видання книги “Вулицями рідного міста”, куди будуть включені  сотні нових топонімів, які з’явилися на мапі Кропивницького у зв’язку з виконанням законодавства про декомунізаціїю.  Тисяча примірників книги обійдуться міському бюджеті в 55,8 тисяч гривень.

Належне забезпечення з прийняттям Програми отримає також діяльність Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради: на це передбачається 5,5 тисяч гривень.

На кінець року, після завершення всіх процедур з перейменування міста, планується  проведення міського конкурсу на створення проектів прапора, герба і гімну обласного центру. На їх організацію передбачається 9 тисяч гривень.

Придбання та організація встановлення святкових банерів та державних прапорів України, придбання сувенірних прапорів Кропивницького та виготовлення вітальних листів та організація привітань з нагоди державних свят обійдуться скарбниці в 40 тисяч гривень. Загальний кошторис Програми складає 110,3 тисячі гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар