У Кропивницькому на свята перекриватимуть рух транспорту (СХЕМА)

У Кропивницькому у зв’язку зі святковими заходами до Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України декілька разів перекриватимуть рух транспорту.

Як повідомив під час прес-конференції у міськраді начальник відділу внутрішньої політики Сергій Запорожан, перекриття руху транспорту почнеться з 20 серпня. У цей день з 6.00 до 16.00, у зв’язку з проведенням ярмарку на площі Богдана Хмельницького, рух там буде перекрито. Маршрути №4, 5а, 8 та 116 рухатимуться прямо по вул. Великій Перспективній, а маршрути №274 та 111 матимуть у цей час кінцеву зупинку на вул. Шульгіних біля ДЮЦу. Крім того 20 серпня до 16.00 маршрути №6,11, 14, 18, 27, 55, 103, 118, 126, 130 та 134 рухатимуться по вул. Острівській, пров. Василівському, а у зворотньому напрямку – вул. Гоголя та Декабристів.

21 серпня у центрі міста перекриють рух транспорту через відкриття торгово-розважального центру, під час якого планується концерт зірок української естради. Рух буде перекрито з 18.00 20 серпня до 23.00 21 серпня по вул. Великій Перспективній на відрізку від вул. Преображенської до вул. Гоголя. Рух маршрутних таксі у цей час буде здійснюватися по вул. Пашутінській та Чорновола у напрямку вул. Шевченка, а у зворотньому напрямку – по вул. Декабристів. Тролейбуси рухатимуться по просп. Винниченка, вул. Вокзальній, пров. Училищному, вул. Євгена Чикаленка, Маланюка, і тим же маршрутом у зворотньому напрямку.

23 серпня буде перекрито рух по вул. Шевченка. Через церемонію підняття Державного Прапору України біля пам’ятника Т. Г. Шевченку, з 8.50 до 9.30 23 серпня буде зупинено рух транспорту на відрізку від вул. Чорновола до вул. Декабристів.

24 серпня у Кропивницькому також перекриватимуть рух транспорту. З 11.30 до 14.00 для проїзду закриють вул. Велику Перспективну на відрізку від вул. Шевченка до Гоголя. Рух автобусів буде здійснюватися по вул. Пашутінській, Чорновола та у зворотньому напрямку по вул. Декабристів. Тролейбуси поїдуть по просп. Винниченка, вул. Вокзальній, пров. Училищному, вул. Євгена Чикаленка, Маланюка, і тим же маршрутом у зворотньому напрямку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар