У Кропивницькому проти поліцейських, які зупинили нетверезого суддю, відкрили справу – Хатія Деканоідзе

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе обурена відкриттям кримінального провадження проти патрульних поліцейських, які затримали в Кропивницькому за кермом автомобіля нетверезого суддю.

Про це вона розповіла у четвер в Києві під час урочистих заходів з нагоди Дня Нацполіції України, повідомляє 24 канал з посиланням на  “Інтерфакс-Україна“.

“У Кропивницькому патрульні поліцейські затримали суддю, який знаходився в нетверезому стані за кермом. Поліцейські не знали, що він суддя. На наступний день цей суддя пішов у прокуратуру і сказав: “Мене затримали патрульні поліцейські, перевищивши свої повноваження”. Прокуратура Кіровоградської області відкрила кримінальне провадження проти патрульних поліцейських”, – розповіла Деканоідзе.

Голова Нацполіції наголосила, що водіння у нетверезому стані – це високий ризик дорожньо-транспортної пригоди, яка може забрати життя як водія, так і оточуючих. Деканоідзе подякувала парламенту, який прийняв закон про посилення штрафів за водіння автомобіля в нетверезому стані.

“Цей закон дуже важливий – реально змусити наших громадян, щоб вони в нетверезому стані не загрожували життю інших людей і своєму власному. Тому що дуже багато випадків, коли не тільки прості громадяни, а й люди, які займають серйозні посади, це роблять”, – зазначила вона.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до У Кропивницькому проти поліцейських, які зупинили нетверезого суддю, відкрили справу – Хатія Деканоідзе

  1. Задовбали ці судді – недоторкані, величезні зарплати, про хабарі промовчу.
    Гнати з роботи суддів-порушників.

  2. Перейменування не допомгло. Може ще раз перейменувати?

Коментарі заборонені.