Минулого тижня Кіровоградщина втратила двох воїнів АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Апаратна нарада голови ОДА сьогодні, 1 серпня, розпочалась з хвилини мовчання. Минулого тижня Кіровоградщина втратила двох воїнів АТО.

“Минулого тижня відбулись надзвичайно неприємні події: Кіровоградщина втратила двох бійців. Обидва загинули у зоні АТО. Прошу усіх встати і вшанувати хвилиною мовчання наших воїнів”, – зазначив голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, 28 липня у Кропивницькому провели в останню путь Сергія Колесника – уродженець села Рівне Новоукраїнського району Кіровоградської області, служив солдатом–гранатометником 1-го відділення 2 взводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини п/п В2731. 24-річний юнак загинув смертю хоробрих близько 13:20 25 липня, у зоні проведення АТО під Волновахою Донецької області, у результаті вогнепального поранення в голову.

Ще однин загиблий герой – родом із Благовіщенського району. Солдат 53 механізованої бригади Ігор Кушнір загинув в ніч на 28 липня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар