Кропивницький журналіст стане “Нашою людиною в Ріо”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Юрій Ілючек

Головний редактор газети “Спортревю New” Юрій Ілючек поїде на Олімпійські ігри до Ріо-де-Женейро, щоб оперативно передавати інформацію зі змагань.

Про це під час прес- конференції розповів Юрій Ілючек.

За словами журналіста, два роки тому Нацкомітет олімпійських ігор запропонував йому акредитуватись на чемпіонат в Ріо. І тільки в грудні цього року Юрій Ілючек отримав відповідь – так званий “паспорт журналіста” на змагання продемонстрував журналіст колегам.

“Для спортивного журналіста поїздка на Олімпійські ігри – вершина айсбергу кар’єри. Я міг поїхати цього року на чемпіонат Європи з футболу. Але зробив вибір на користь Ріо”, – розповів журналіст.

Проміжні результати змагань Юрій Ілючек висвітлюватиме на сайті Спортрепортер та в газеті “Спортревю New”.

“Щотижня в газеті “Спортревю New” буде друкуватись розворот, присвячений Олімпіським іграм. А у по завершенню – видано вкладиш до газети. На 4 сторінках ми підготуємо збірний матеріал за підсумками усіх днів спортивних баталій. Також в онлайн-режимі будуть готуватись новини для сайту Спортрепортер. Окрім того, оперативно будемо подавати інформацію у соцмережах та на ютуб-каналі у відеоблозі “Наша людина в Ріо”, – розповів більд-редактор газети “Спортревю New” Руслан Мусієнко.

Поїздка на ігри – дороговартісна. Тож довелось збирати кошти на це, як то кажуть, усім миром. За словами, Юрія Ілючека, найбільший вклад у поїздку зробили президент ФК “Зірка” Максим Березкін та народний депутат Станіслав Березкін. Також журналіст назвав й інших меценатів, які фінансово допомогли реалізувати поїздку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар