Декомунізація в дії: при в’їзді в Кропивницький розмістили банер із новою назвою міста

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

При в’їзді у Кропивницький (зі сторони київської траси) громадські активісти встановили перший вказівник із новою назвою міста. Активісти розмістили банер та зняли зі стели літери Єлисаветграда.

Близько трьох десятків кропивничан, серед яких громандські активісти та демобілізовані військові, зібрались сьогодні, 21 липня, аби замінити старий вказівник на новий.

“Ми дали владі тиждень, щоб змінити вказівники. Сьогодні приїжджаємо, а тут – Кіровоград. Ще й поряд ганебна назва “Єлисаветград”. Зараз ми власними силами зібрали кошти на розміщення цього тимчасового банера. Поки не буде встановлено постійні вказівники. Якщо цього не буде зроблено – ми банерами завішаємо стели й на інших в’їздах до міста Кропивницький”, – розповів один із активістів Ігор Козуб.

001 (1) 004 005 006 007 008 009 010

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Декомунізація в дії: при в’їзді в Кропивницький розмістили банер із новою назвою міста

  1. При в’їзді у Кропивницький (зі сторони київської траси) громадські активіст
    Это должны делать не активисты,а городская власть.Тем более,что вопрос о переименовании еще не решен и документально не оформлен.

  2. При в’їзді у Кропивницький (зі сторони київської траси) громадські активіст
    Это должны делать не активисты,а городская власть.Тем более,что вопрос о переименовании еще не решен и документально не оформлен.Характерно,что активисты под знаменами ПСов.

Коментарі заборонені.