Родина, яка постраждала внаслідок страшної ДТП, потребує термінової допомоги

Святковий день 28 червня закінчився трагічно для Анни Олександрівни Лисенко, члени родини якої стали жертвами ДТП. Чоловік загинув, Анна Олександрівна, троє онуків та невістка – знаходяться у реанімації. 6-річному онукові потрібно робити третю операцію. Хлопчик потребує переливання крові – 2 негативна група.


При готовності здати кров, звертайтеся за детальною інформацією по телефону (067) 520-05-13 до Наталії Олександрівни Ростокіної.

Також родина потребує фінансової допомоги, яку можна передати двома способами:

  1. Перерахувати гроші на картку ПриватБанку № 5168 7572 7703 5301, відкрита на ім’я Лисенко Анни Олександрівни;
  2. Передати готівкою Ользі Степанівні Шевченко (Кіровоград, вул. Дворцова, 14).

Нагадаємо, 27 червня близько 20:00 у Кіровограді на вулиці Київській сталася аварія. За попередніми даними, ДТП спровокував 20-річний нетверезий водій Citroen, який виїхав на зустрічну смугу.

У результаті Citroen зіткнувся з Москвичем. Водій іномарки намагався втекти з місця ДТП, але його встигла затримати поліція. 59-річний водій “Москвича” помер. Трьох дітей доставили в лікарню, ще дві постраждалі жінки знаходяться в реанімації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Родина, яка постраждала внаслідок страшної ДТП, потребує термінової допомоги

  1. Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов’ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

Коментарі заборонені.