На Кіровоградщині провели в останню путь двох військових

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 25 травня, у місті Знам’янка на Кіровоградщині в останній путь провели двох бійців АТО:  Віталія Ліпика та Дмитра Єфремова.

Вони – вихідці з одного міста, але їх серця зупинились із різних причин. За дивним збігом долі в станню путь бійців проводили в один день. Служили чоловіки у різний час і у різних точках в АТО, проте під час прощання їх домовини були поряд.

На площі Героїв Майдану у Знам’янці зібралось кілька сотень містян, щоб попрощатись із героями, які обороняли їх Батьківщину від загарбника.

Віталій Ліпик

23 травня, с. Петрове у центральній районній лікарні від тяжкої хронічної хвороби помер учасник антитерористичної операції Віталій Ліпик. Про це повідомив сайт Знам’янської райдержадміністрації.

Віталій Леонідович Ліпик народився 5 травня 1987 року, закінчив Петрівську загальноосвітню школу, отримав спеціальність електрика в професійному технічному училищі №3 м. Знам’янка, пройшов строкову службу у військах МВС. Працював ковалем у колійній машинній станції (КМС), робітником ФГ «Матвєєв», водоканалу.

З квітня 2014 по квітень 2015 року захищав незалежність України в зоні проведення антитерористичної операції під м.Маріуполем у Донецькій області у прикордонній службі.

Тяжка хронічна хвороба забрала життя молодого, енергійного юнака. У захисника залишився малолітній син Артем, батько, сестра.

Вічна пам’ять про батька, сина, брата та побратима, Віталія Ліпика, залишиться в серцях рідних та близьких.

Неоціненний для України є подвиг солдата – Віталія Ліпика, який у скрутний час, не жалкуючи свого життя і здоров’я, став на захист Батьківщини, її незалежності, суверенітету та територіальної цілістності.

Дмитро Єфремов

Дмитро Єфремов народився 1985 року у м. Знам’янка Кіровоградської області. Навчався у Знам’янській загальнооствітній школі №4. Працював черговим по заліничній станції.  Мобілізований боєць 81-ї бригади загинув під час виконання завдання під Авдіївкою під час мінометного обстрілу. У рідному місті у чоловіка залишилася вдова та двоє маленьких дітей.

Варто зазначити, що обстріл під Авдіївкою Генпрокуратура розглядає як теракт.

Пам’ять про загиблих воїнів присутні вшанували хвилиною мовчання.

На сторінці Фейсбук “НОВЕ МІСТО – Знам’янка” опублікували, як містяни зустічають свого героя Дмитра Єфремова:

Як Знам’янка прововодила в останню путь бійців АТО зі Знам’янки дивіться на світлинах сайту Знам’янської РДА.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар