На Кіровоградщині від хронічної хвороби помер учасник АТО Віталій Ліпик. Вічна пам’ять

Учора, 23 травня, с. Петрове у центральній районній лікарні від тяжкої хронічної хвороби помер учасник антитерористичної операції Віталій Ліпик. Про це повідомляє сайт Знам’янської райдержадміністрації.

Віталій Леонідович Ліпик народився 5 травня 1987 року, закінчив Петрівську загальноосвітню школу, отримав спеціальність електрика в професійному технічному училищі №3 м. Знам’янка, пройшов строкову службу у військах МВС. Працював ковалем у колійній машинній станції (КМС), робітником ФГ «Матвєєв», водоканалу.

З квітня 2014 по квітень 2015 року захищав незалежність України в зоні проведення антитерористичної операції під м.Маріуполем у Донецькій області у прикордонній службі.

Тяжка хронічна хвороба забрала життя молодого, енергійного юнака. У захисника залишився малолітній син Артем, батько, сестра.

Вічна пам’ять про батька, сина, брата та побратима, Віталія Ліпика, залишиться в серцях рідних та близьких.

Неоціненний для України є подвиг солдата – Віталія Ліпика, який у скрутний час, не жалкуючи свого життя і здоров’я, став на захист Батьківщини, її незалежності, суверенітету та територіальної цілістності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар