Кіровоградцям пропонують від 7 тис. грн за захист Батьківщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Кіровоградській області тривають заходи, спрямовані на активізацію проведення агітаційної та роз’яснювальної роботи серед різних категорій місцевого населення, щодо відбору і прийому кандидатів на військову службу за контрактом у Збройних Силах України.

Для активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи, щодо залучення громадян на військову службу за контрактом у військових комісаріатів створені спеціальні мобільні групи, завдання яких – працювати безпосередньо з населенням. На військову службу мотивують соціальними гарантіями та розміром грошового забезпечення: нагадаємо, з 1 січня грошове забезпечення військовослужбовця на контрактній службі становить від 7 000 гривень

За словами, заступника військового комісара по роботі з особовим складом Кіровоградського обласного військового комісаріату підполковника Молчанова О.В., силами мобільних груп проводиться рекламна і вербувальна робота серед громадян, які проживають в районних центрах, селищах міського типу та віддалених селах про переваги проходження військової служби за контрактом. З початку року на посаді рядового, сержантського і старшинського складу військової служби за контрактом прийнято вже 496 осіб. А ще 150 осіб планує заключити контракт на військову службу за контрактом.

Серед військових комісаріатів області в кращу сторону з агітаційно-роз’яснювальної роботи з населенням відзначаються Новоукраїнський, Новоархангельський та Кіровоградський районні військові комісаріати.

Продовжується співпраця районних військових комісаріатів області з сільськими, селищними та міськими радами щодо залучення цивільної молоді на контрактну службу. Щомісяця з залученням посадових осіб обласного військового комісарату, районних військових комісаріатах  на базі обласного та районних центрів зайнятості населення проводяться роз’яснювальні семінари та “Ярмарок вакансій” по залученню потенційних кандидатів на військову службу за контрактом.

29-31 березня відбудеться четвертий цикл відправки кандидатів на контрактну службу в навчальні центри Збройних Сил України. Наразі майже 150 кандидатів проходять медичний відбір за станом здоров’я та військово-професійний і морально-психологічний відбір.

За детальнішою інформацією з приводу  військової служби за контрактом можна звертатись до військового комісаріату за місцем проживання (реєстрації) або та за телефоном: (0522) 24-94-25.

Група по роботі з особовим складом та громадськістю Кіровоградського обласного військового комісаріату.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар