Кіровоградці зірвали незаконне “перейменування” міста в Єлисаветград (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні громадські активісти і воїни АТО виїхали до стели з назвою міста, що розташована на виїзді з Кіровограда (по вул. Московській), щоб зняти незаконно розміщений тут банер «Єлисаветград 2016. Місто святої Єлисавети».

Активісти принесли його до пам’ятника Шевченку, де саме тривав мітинг з нагоди дня народження Кобзаря, і звернулися до представників місцевої влади Андрія Райковича і Володимира Смірнова за поясненням.

“Ми підійшли до них і запитали, що це таке? Як у день народження Шевченка влада тут стоїть  і розповідає, як вони люблять і шанують генія Шевченка, а тут таке робиться. Ми їм розказуєм про цей банер, а вони “До чого тут ми?”. А хто ж в місті представляє владу? Хто в місті господар – Райкович чи Стрижаков, який що хоче, те і робить?”. – обурюється громадська активістка Тетяна Бородіна.

(відео з пабліка Типовий Кіровоград)

Під час спілкування з активістами секретар Кіровоградської міськради Володимир Смірнов підтвердив, що розміщення цього банеру було не санкціонованим і назвав це “хуліганською витівкою”.

Нагадаємо, 9 березня вранці на стелі невідомі особи прикріпили рекламний банер «Єлисаветград 2016. Місто святої Єлисавети». Дозволу на  встановлення цього об’єкту Управління містобудування та архітектури Кіровоградської міськради не давало. Тобто, банер було розміщено незаконно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар