Кіровоградці до 4 березня можуть реєструватися для участі у ЗНО

У Кіровограді триває реєстрація випускників шкіл та осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні – 2016. Вона завершиться 4 березня. Про це повідомляє сайт КМР.

На цьому акцентувала увагу начальник управління освіти Лариса Костенко під час прес – конференції у міській раді.

За її інформацією, пройшли реєстрацію 1193 учнів із 1231 одинадцятикласника. 33 школи вже відправили комплекти реєстраційних документів до Одеського Регіонального центру оцінювання якості освіти, ще 3 зроблять це до 1 березня.

Цього року ЗНО для 11 класів буде проводитися обов’язково із трьох предметів: 5 травня – з української мови, 11 травня – з математики, 13 травня – з історії України. При цьому результат оцінювання буде зарахований як державна підсумкова атестація. Із 3 по 9 червня  триватиме  ЗНО з іноземної мови: 3 червня – російська, 6 червня – іспанська, 7 червня – англійська, 8 червня – німецька, 9 червня -французська.  Тести із біології складатимуться 10 червня, фізики – 13 червня, географії – 15 червня, хімії – 17 червня.

Особливістю цьогорічного оцінювання знань стане те, що усі тести будуть однорівневими, практику використання поглиблених тестів поки що припинено, пояснила Лариса Костенко. Кожний зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право скласти тести не більше, як із чотирьох предметів.

Для тих, хто із поважних причин пропустив участь в основні сесії, можна буде пройти оцінювання у додатковій, яка відбудеться із 14 червня по 4 липня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар