У Кіровограді на презентації фільму “Чміль” зібрали майже 8 тис. грн

Ілюстрація

Після перезентації фільму “Чміль” вдалося зібрати майже 8 тис. грн на придбання нових табличок, що будуть встановлені на будинках по вулиці Віктора Чміленка (колишня Дзержинського). Про це Першій електронній повідомив автор фільму Ігор Токар.

У суботу, 20 лютого, на презентації фільму “Чміль”, який знятий кіровоградським журналістом Ігорем Токарем та побратимом Віктора Чміленка Олексієм Цокаловим, було оголошено про збір коштів на виготовлення табличок по вул. Чміленка. Справа у тому, що на цій вулиці інформаційні таблиці з назвою вулиці, яка перейменована на честь Героя Небесної Сотні, розміщені лише на відрізку від Жовтневої Революції до Пашутінської.

Читайте також: «Коли беззаконня стає законом, супротив стає обов’язком»: у Кіровограді презентували фільм про Героя Небесної Сотні

Нагадаємо, після перемоги Революції Гідності центральну вулицю Кіровограда – Дзержинського – було перейменовано на вулицю Віктора Чміленка, фермера з Бобринецького району, який загинув на Майдані від кулі снайпера.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар