Роботу вже відстороненої очільниці Держгеокадастру перевірить урядова комісія (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вимоги військових Кіровоградщини, які  другий день пікетують облдержадміністрацію, уже частково виконано. Керівника Головного управління Держгеокадастру Кіровоградської області Марію Соловйову звільнено, а її роботу буде перевіряти урядова комісія – повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Сьогодні, 10 лютого, до військових вийшов голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

Голова ОДА нагадав, що головною умовою військових було звільнення з посади керівника Головного управління Держгеокадастру Кіровоградської області Марії Соловйової.

“Учора я інформував вас, що у понеділок було проведено апаратну нараду, де я дав розпорядження, щоб Соловйова активно працювала над цим питанням. Учора її не було на робочому місці. Вона не могла з вами зустрічатись і давати відповіді на ті питання, які вас цікавлять”, – пояснив Сергій Кузьменко.

Також голова ОДА показав листи до прем’єр-міністра України та відповідального віце-прем’єра-Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка. Сьогодні, 10 лютого, Держгеокадастром України було прийнято розпорядження про відсторонення Марії Соловйової із займаної посади і про проведення службового розслідування.

“До нас із Києва їде урядова комісія, яка буде розбиратись із діяльністю Держгеокадастру і розгляне кожну заяву, щоб з’ясувати причину не виконання термінів”, – додав Сергій Кузьменко.

Військові сказали, що частково задоволені результатом, тож будуть чекати поки обіцянки реалізуються на практиці. Також вони планують контролювати перевірку з середини – запропонувавши свого представника.

“Це все красиво сказано. Але ми будем задоволені, коли ця робота буде проведена і під час розгляду скарг, питання будуть вирішуватись. Тож ми будемо дивитись по реальних справах”, – зазначив Валерій Кравченко.

Акцію пообіцяли припинити, коли тут будуть представники комісії, сформована група перевірки та розпочнеться робота. Проте, якщо обіцянки не будуть виконані, військові обіцяють повернутися на центральну площу обласного центру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар