Кіровоградського прокурора зловили на хабарі у 6500 доларів

Слідчими управління з розслідування у кримінальних провадженнях стосовно працівників прокуратури та інформаційної безпеки спільно з прокурорами відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях стосовно працівників прокуратури Генеральної прокуратури України за оперативного супроводу співробітників ГУ БКОЗ СБ України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт неодноразового одержання керівником одного із підрозділів прокуратури Кіровоградської області у співучасті з цивільною особою неправомірної вигоди на загальну суму 6500 доларів США за вирішення питання про повернення вилученого в ході досудового розслідування майна, а також вчинення інших процесуальних дій у кримінальному провадженні. Про це повідомляє сайт Генеральної прокуратури України.

Вчора вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України безпосередньо після отриманні чергової частини неправомірної вигоди в сумі 3300 доларів США.

Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар