Міський голова матиме двох радників з питань допомоги сім’ям учасників АТО

Міський голова Андрій Райкович пристав на пропозицію волонтерів мати двох радників з питань допомоги сім’ям учасників АТО. Про це він повідомив під час зустрічі з кіровоградськими волонтерами з нагоди міжнародного Дня волонтерів, повідомляє прес-служба КМР.

Для того, аби координувати питання з допомоги демобілізованим бійцям АТО та їх сім’ям, ще раніше виникла ідея призначити позаштатного радника міського голови з числа волонтерів або учасників АТО.

На нараді волонтерів та громадських активістів із заступником міського голови, присутні проголосували за пропозицію рекомендувати міському голові одночасно дві кандидатури на цю посаду – Володимира Муравйова (“Народна Самооборона “Кіровоград”) та Віктора Танцюру (демобілізований боєць 17 ОМПБ).

На зустрічі волонтерів з Андріїм Райковичем, 5 грудня, її учасники звернули увагу на те, що питання – досить різнопланові, їх доволі багато, тож краще призначити відразу двох радників – з вирішення питань, пов’язаних з наданням допомоги бійцям на передовій, а також уже тим, хто повернувся зі Сходу. Андрій Райкович підтримав цю ініціативу.

Читайте також: Кіровоград: на посаду радника міського голови з питань воїнів АТО є два претенденти

Також було вирішено створити міський координаційний центр з надання допомоги військовим. До його роботи планується залучити представників військкомату, відомств, закладів, які опікуються питаннями виділення землі учасникам АТО та їхнім родинам, надання медичної, соціальної допомоги. Таким чином, будь-яка проблема, порушена військовими чи волонтерами, буде вирішена максимально швидко і результативно, підкреслив Андрій Райкович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар