Кіровоградська Нова поліція складає нормативи з фізичної підготовки (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кандидати в патрульну поліцію Кіровограда приступили до наступного етапу відбору. Під пильним наглядом спеціальної комісії нормативи з фізичної підготовки щоденно здають шість груп кандидатів по 45 осіб в кожній. Усі вони докладають максимум зусиль, аби показати найкращий результат і стати ще на крок ближчими до своєї мрії – вийти на службу патрульними поліцейськими міста Кіровограда.

Незважаючи на те, що заліки розпочинаються з 9-ї ранку, 27-річний Олексій з новими друзями, також кандидатами у патрульну службу, прибув до стадіону майже на годину раніше. Розповідає, що завжди приділяв чимало уваги спорту, та відтоді як подав заяву до поліції – тренується щодня.

– Точно знаю, що зможу, тож і настрій у мене хороший, і до заліків хочу приступити якнайшвидше. Думаю, що і підтягнуся найбільше разів, і дистанцію пробіжу першим. Коли людина має мету в житті та вірить у власні сили – у неї все вийде. Я буду хорошим поліцейським, дбатиму про порядок та про громадян і цій справі планую присвятити своє життя, – каже хлопець.

Дочекавшись визначеного часу, кандидати після реєстрації шикуються у чергу, аби показати рівень фізичної підготовки. Загалом на здачу заліків з трьох нормативів: підтягування на перекладині для хлопців, віджимання для дівчат, біг на дистанції 100 метрів та 1 кілометр – відводиться одна година.

Після цього ті, хто пройшов відбір із фізпідготовки, очікуватимуть запрошення на наступні етапи, а це – психологічне тестування та співбесіда. За їх результатами кращі з кандидатів приступлять до навчання.

Сектор комунікації ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар