На Кіровоградщині відбувся випробувальний марш аварійно-рятувальної техніки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді відбувся випробувальний марш техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області.

Перевірка  автомобілів та аварійно-рятувального обладнання щодо готовності до застосування під час ліквідації наслідків  надзвичайних подій і ситуацій, характерних для зимового періоду, відбувається щороку. Відповідно до доручення начальника Управління ДСНС №Д-243 від 1 жовтня перевірочні марші було проведено протягом місяця в усіх районних підрозділах області. Під час таких заходів перевірялись транспортні засоби підвищеної прохідності з обладнанням, яке використовується в осінньо-зимовий період.

Всього на готовність до зими було перевірено 28 одиниць техніки АРЗСП, яка залучається до невідкладних робіт на місцях виникнення надзвичайних подій та ситуацій, знешкодженням вибухонебезпечних предметів, ліквідацією наслідків стихійного лиха або ДТП.

У рамках перевірки було здійснено 100- та 150-кілометрові випробувальні марші аварійно-рятувальних та спеціальних автомобілів. Зокрема, перевірялася важка інженерна техніка, яка залучається до розчищення автошляхів від снігу, інша снігоочисна техніка, тягач, вантажні автомобілі та кунги на базі ЗІЛ-131, що надають допомогу водіям та пасажирам у скрутних ситуаціях на дорозі.

Після автопробігу відбулось розгортання спеціального аварійно-рятувального обладнання та відпрацювання нормативів. По завершенню маршу вся залучена техніка пройде технічне обслуговування та буде стовідсотково готова до застосування у зимовий період.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар