У Кропивницькому для водіїв просять обладнати туалети на кінцевих зупинках

Image by Marcel Gnauk from Pixabay

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням обладнати туалети на кінцевих зупинках для водіїв міського комунального транспорту та маршрутних таксі у Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Пропоную розглянути та вирішити питання створення хоча б громадських туалетів для водіїв та пасажирів на кінцевих зупинках транспорту.
Звичайно, дерева та кущі є, але це не вихід.
Навіть у центрі міста не так легко вирішити питання туалету, де це можуть робити водії? Запрошую усіх зацікавлених до голосування”.

Автор петиції: Самборський Геннадій Степанович

Дата початку збору підписів: 22 січня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилося: 37 днів.

Станом на 30 січня петицію підписали 70 людей із 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Image by Marcel Gnauk from Pixabay

Нагадаємо, у 2017 році керівники підприємств, які обслуговують міські автобусні маршрути у Кропивницькому вже заявляли, що на кінцевих зупинках відсутні елементарні умови для справляння природних потреб водіїв. Тоді начальник управління транспорту Олександр Вергун, який нині є заступником міського голови, зазначив, що питання облаштування туалетів стоїть вже дуже давно і щоразу відкладається через різноманітні причини.

Ще раніше тодішній начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко говорив, що проблема облаштування туалетів є спільною громадян та перевізників. За його словами, перевізники повинні займатись облаштуванням кінцевих зупинок, зокрема встановлювати там туалети та сміттєві контейнери, аби не забруднювати місто.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар