У Кропивницькому збирають по 50 грн на реабілітацію маленької Ангеліни Тищенко

Благодійний челендж #50гривеньдляАнгеліни  запустили волонтери МБФ “Дивожиття”. Ангеліні Тищенко із Кропивницького 9 років. У неї мікроцефалія – аномалія головного мозку. Дівчинка потребує термінової реабілітації у міжнародній клініці ім. Козявкіна. Вартість путівки – 16 700 тис грн. Однак в сім’ї, де мама сама виховує двох доньок, таких коштів немає. Волонтери звертаються за допомогою до небайдужих людей.

Про це Першій електронній газеті повідомила директор “Дивожиття” Вікторія Семененко.

“Не пройти реабілітацію – значить відмовитися від розвитку дитини, від можливості самостійно ходити (без інвалідного візочка), навчитися говорити і сказати довгоочікуване «мама». Лікарі прогнозують хороші результати. Зараз треба посилені реабілітації, щоб не втратити здобутих навиків і отримати нові. Єдина надія – на нас з вами. Ми можемо створити ДИВО, адже тут на нього дуже чекають”, – зазначила Вікторія Семененко.

Мама Ангелінки – Ірина – каже, що завдяки реабілітації у міжнародній клініці ім. Козявкіна у її донечки помітні позитивні зміни. Найбільше радіє, що дівчинку менше мучають судоми, від яких вона раніше дуже страждала.

“Спершу в донечки дуже часто були приступи, судоми. Останній раз, коли ми лежали в обласній лікарні, я просила: «Ви збираєтеся щось робити? У мене дитина помирає від цих судом?»… У добу було до двадцяти приступів, вранці і вечері – це стабільно. За вісім років єдиний раз порадили здати на інфекцію. Ми поїхали в інститут неврології і психіатрії, де виявили вірус герпеса 1, 2, 7 типів. Звідки у неї він взявся – невідомо. Цей вірус у неї з’їдав мозок. Дякувати Богу ми знаємо, що це за вірус і ми лікуємо його по цей день”, – каже мама Ірина.

Все, що необхідно, аби допомогти дівчинці, це пожертвувати хоча б 50 грн. Це невелика сума, яка у сукупності змінить і покращить життя Ангеліни.

РЕКВІЗИТИ БО МБФ «Дивожиття»:
ПАТ КБ «ПриватБанк»
Рахунок: 26003052916748
МФО: 323583
Код за ЄДРПОУ: 42467845
Призначення платежу: «Благодійна допомога для Ангеліни Тищенко»
ЄДИНА картка ПриватБанку: 5169 3305 1646 6080

Поширити:

Залишити коментар:

коментар