Екс-ударник групи “Любе” бомжував у Кропивницькому

@ Володимир Лєбєдєв | Instagram

У Кропивницькому двоє мешканців побачили чоловіка, який спав на лавці в парку. Ним виявився колишній учасник совєцької та російської рок-групи Юрій Ріпях. Чоловік їхав до своїх родичів і напився у поїзді, саме тоді його обікрали.

На це на своїй сторінці в Instagram написав засновник організації “Дім допомоги Милосердя” Володимир Лєбєдєв, повідомляє Перша електронна газета.

“7 жовтня о 21:00 пролунав дзвінок на наш “Дім допомоги Милосердя”. Чоловік із дружиною гуляли в парку і знайшли чоловіка, який лежав на лавці, і вирішили йому допомогти. Цим чоловіком виявився не просто безхатченко, а колишній учасник групи “Любе” Юрій Ріпях 1961 года народження. Я не міг повірити в це, тому що сам є фанатом цієї групи. Він приїхав навідати родичів, але його обікрали, забрали документи, гроші, телефон… За його словами у нього є схильність до алкоголізму. Він їхав в поїзді і випив, тому втратив пильність”.

Володимир Лєбєдєв додав, що чоловіка прийняли в Домі Милосердя, а потім відправили в Київ у російське посольство. Згодом він написав, що речі і документи Юрія Ріпяха знайшли.

Юрій Ріпях зайняв місце за ударними інструментами в групі “Любе” у 1990 році. А вже наступного року він вирішив зайнятися власним проектом, а саме, висхідною зіркою з Мінська Альоною Свиридовою і покинув колектив.

54a95ad19aa1d8c0a74557aa82356262.jpg

dfa1c4a88bdce9178ba0ba7067991e7d.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар