У Кропивницькому презентували туристичний довідник міста

Фото: Андрій Ткач

У Кропивницькому презентували новий інформаційно-туристичний каталог міста. Довідник вийшов накладом 5,5 тис. екземплярів. У ньому розміщена інформація про краєзнавчі об’єкти, які можна відвідати протягом одного, двох аби трьох днів. Окрім цього, у виданні є дані про заклади громадського харчування, готелі та регіональні фестивалі.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За словами видавця, директора поліграфічного центру “Імекс-ЛТД” Тамари Самиляк, в основу довідника лягли світлини місцевого фотографа Сергія Марущака. Їх доповнили фото інших фотохудожників, як професійних, так і аматорів: Олександра Коломинова, Ігора Демчука, Ольги Краснопольської, Наталії Задираки, Марини Лапіної. Крім цього, Тамара Самиляк висловила подяку всьому авторському колективу, авторам, дизайнеру, верстальнику, всім тим, завдяки кому вийшов друком довідник.

7ae53ca1973cd9354039347ae241a515.jpg

“Наше місто змінилось, ним зацікавились люди з інших міст і країн світу. Із 2015 по 2019 рік Кропивницький відвідали групи з Канади, Ізраїлю, Кіпру, Китаю, Туреччини, Великобританії, Болгарії. Постала необхідність створення такого довідника. У нашого міста великий потенціал. У нього є свої родзинки: фортеця, архітектура, колекція Ільїна, дендропарк та інші.  Необхідно думати як залучати туристів”, – наголосила у своєму виступі авторка Олена Власова.

Надалі у планах міської влади – створення інформаційно-туристичного бюро для подальшого розвитку всіх складових туристичної індустрії.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради визнав Кропивницький туристично орієнтованим містом.

Читайте також: У Помічній створюють садибу у стилі ХІХ століття

Поширити:

Залишити коментар:

коментар