Відділення ендоскопії в медичному центрі «ДокторПРО»

Проблеми шлунково – кишкового тракту турбують багатьох з нас. Причина тому найчастіше – це неправильний спосіб життя, вживання фаст-фудів, неякісної їжі та напоїв (що містять багато хімічних добавок та консервантів). Погодьтеся, що кожен із нас по декілька разів на рік відчуває спазми чи болі в шлунку, та вживає знеболююче, але ж це не вирішення проблеми.

Самолікування яким пацієнти зазвичай займаються, тимчасово знімає неприємні відчуття, а саму проблему не вирішує. Гастроскопія – найкращий, спосіб швидко та якісно обстежити шлунок,встановити точний діагноз і надати лікарю достовірну інформацію про захворювання для призначення необхідного лікування».

В медичному центрі «ДокторПРО» в Кропивницькому діагностику гастроскопію можна пройти на сучасному обладнанні японського виробництва. Процедура безболісна. Для уникнення неприємних відчуттів застосовується лідокаїновий спрей. Зображення стану слизової шлунку виводиться на екран монітору, де лікар-ендоскопіст може детально розгледіти будь-які патологічні зміни, та зафіксувати в заключенні. До того ж під час діагностики, за бажанням пацієнта, чи показаннями гастроентеролога проводиться тест на наявність бактерії helicobacter pylori, яка є частою причиною виникнення гастритів.

Також у відділенні ендоскопії медичного центру, проводиться діагностика – колоноскопія.

В Кропивницькому та області мало медичних закладів де здійснюється це обстеження , та ще й на сучасному відео-обладнанні. До недавна, ми отримували багато дзвінків від людей, що шукали де ж можна пройти колоноскопію. Тому адміністрацією «ДокторПРО» було прийнято рішення забезпечити медичний центр ендоскопічною стійкою, та надавати населенню послуги з обстеження товстого кишечника.

Колоноскопія в «ДокторПРО» проводиться – без болю!

Обстеження проводить кваліфікований лікар-ендоскопіст.

Тому, якщо лікар Вам призначив колоноскопію, Ви можете пройти обстеження зручно, та без фізичних страждань. Сучасний колоноскоп дозволяє виявити будь-які нехарактерні зміни слизової.

Обидві процедури потребують підготовки. Тому під час запису на діагностику, оператор/адміністратор проінформують Вас про особливості прийому їжі та препаратів очищення кишечника.

Якщо ж Ви вирішили пройти обстеження самостійно, без направлення лікаря, то з готовим результатом можливо відразу звернутися до гастроентеролога чи проктолога «ДокторПРО».

Важливо: якщо пацієнт має сердечні захворювання, онкологічні захворювання, бронхіальну астму, алергію на лідокаїн, та інші хронічні хвороби – обов’язково попередьте про це лікаря!

За більш детальною інформацією звертайтесь за номером гарячої лінії 0 800 30 11 77

Бережіть себе!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар