Жителі Олександрівки вимагають у Зеленського відремонтувати аварійні мости

скріншот з відео

Жителі селища Олександрівки підписали звернення до президента України з вимогою капітального ремонту двох аварійних мостів, які є частиною автодороги державного значення М-14 Олександрівка-Миколаїв.

Про це йдеться на сайті Олександрівської РДА, інформує Перша електронна газета.

Проблема цих двох шляхопроводів існує вже давно. Адже, аварійними мости визнали ще у 2015 році. Майже 10 років тому ці мости з невідомих причин були передані на баланс Олександрівської селищної ради. Інтенсивний рух, в тому числі великовагового транспорту, призводить не тільки до руйнування дорожнього покриття на мостах, але й до руйнування самої конструкції об’єктів, адже мости будувалися у 60-70 роках ХХ століття і не розраховані на великотоннажний транспорт.

6730fc47f3a5fd6e30bc570cd54db799.jpg

Місцева та районна влада вже давно намагаються вирішити цю проблему, в тому числі і шляхом повернення мості на баланс держави. Адже самостійно капітально відремонтувати ці шляхопроводи ні селище, ні район не в змозі. Орієнтовно на ці роботи необхідно більш ніж 100 млн. грн., а таких коштів немає у бюджетах Олександрівського району та селищної ради.

6de37100490f6ebcdb2c4db2bc54a8f4.jpg

Власними коштами проводилися лише поточні ремонти дорожнього покриття, що не вирішує існуючої проблеми. Наразі проводяться тендерні торги щодо поточного середнього ремонту вул. Дружби, вул. Незалежності України (від перехрестя з Н-14 до перехрестя з Н-01) в смт Олександрівка – (ділянки дороги у смт Олександрівці від АЗС “Shell” до автостанції) (очікувана вартість робіт 5,6 млн. грн.).

Жителі селища сподіваються, що президент України відреагує на їхнє звернення і допоможе з ремонтом мостів.

Деталі – в сюжеті “Сьогодні”:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар