Коли чоловікові варто негайно звернутися до уролога?

Жінки регулярно проходять огляд у гінеколога, і це не викликає у них дискомфорту або якихось психологічних проблем. Чоловіки ж до уролога потрапляють тільки тоді, коли вже відкладати візит до лікаря не можна. Причому самі ж стають заручниками своєї безвідповідальності – на цих стадіях хворобу вилікувати вже набагато складніше і дорожче.

Психологи запевняють, що чоловікам складно зізнатися навіть лікарю, що у нього є якісь проблеми в чоловічій сфері. Тому лікування відкладається, хвороба ускладнюється, дискомфорт і невдачі в сексі призводять до стресів, депресій, дратівливості, невдач на роботі і до скандалів в сім’ї. Так що в будь-якому випадку потрібно перебороти себе – звернутися до фахівця. І навіть якщо в даний момент нічого не турбує, можна пройти в уролога обстеження, яке або покаже, що все добре, або допоможе виявити захворювання на ранній стадії. І тоді лікування буде швидким і ефективним, з мінімальними витратами.

Що ж може стати першим дзвіночком для звернення до уролога?

  1. Скорочення тривалості статевого акту і зниження потенції;
  2. різі, біль, печіння, свербіж;
  3. тривала затримка при сечовипусканні, неможливість помочитися;
  4. різні розміри яєчок;
  5. біль в статевому члені і яєчках;
  6. болюча, тривала ерекція;
  7. ущільнення в статевому члені, органах мошонки;
  8. зміни в консистенції сперми, запаху і кольору;
  9. болю в попереку, крижах, куприку;
  10. будь-які психологічні проблеми в сексуальній сфері.

Пам’ятайте, що кожен чоловік, старше 25 років, повинен проходити огляд у уролога два рази в рік. Це допоможе виявити урологічні захворювання і приховані статеві інфекції на ранніх стадіях і уникнути ускладнень надалі.

У медичному центрі «ДокторПРО» при використанні сучасного медичного обладнання лікарі з великим практичним досвідом проводять профілактичні огляди чоловіків для виявлення захворювань передміхурової залози, тут також є унікальні засоби для відновлення потенції і лікування передчасного сім’явиверження. Наші урологи успішно лікують еректильну дисфункцію (імпотенцію) і передчасну еякуляцію. Пам’ятайте – вилікувати можна все, якщо діагноз поставлений правильно і вчасно. Не варто ховатися за своїми страхами і побоюваннями – фахівці «ДокторПРО» допоможуть Вам знову відчути себе чоловіком на всі 100%!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар