Обласна юстиція має 35 вакансій

Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській розмістило оголошення про конкурс на заміщення 35 вакантних посад. Подати документи можна до 20 листопада.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт обласної юстиції.

  1. Начальника Новоархангельського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  2. Головного спеціаліста Олександрівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  3. Державного виконавця Добровеличківського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  4. Державного виконавця Новомиргородського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області тимчасово до 18.11.2018; (вимоги до учасника конкурсу)
  5. Державного виконавця Новоархангельського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 06.01.2020); (вимоги до учасника конкурсу)
  6. Старшого державного виконавця Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (посада 1); (вимоги до учасника конкурсу)
  7. Старшого державного виконавця Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 04.12.2018) (посада 2); (вимоги до учасника конкурсу)
  8. Державного виконавця Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області тимчасово до 28.02.2021 (посада 1); (вимоги до учасника конкурсу)
  9. Державного виконавця Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області тимчасово до 17.01.2020 (посада 2); (вимоги до учасника конкурсу)
  10. Державного виконавця Олександрійського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області тимчасово до 14.04.2021 (посада 3); (вимоги до учасника конкурсу)
  11. Державного виконавця Онуфріївського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  12. Державного виконавця Бобринецького районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  13. Державного виконавця Знам’янського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово на період мобілізації основного працівника); (вимоги до учасника конкурсу)
  14. Державного виконавця Знам’янського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 14.01.2021); (вимоги до учасника конкурсу)
  15. Провідного спеціаліста Фортечного відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області тимчасово до 14.07.2021; (вимоги до учасника конкурсу)
  16. Старшого державного виконавця Фортечного відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 15.11.2018); (вимоги до учасника конкурсу)
  17. Державного виконавця Фортечного відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 15.04.2019) (посада 1); (вимоги до учасника конкурсу)
  18. Державного виконавця Фортечного відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 27.12.2018) (посада 2); (вимоги до учасника конкурсу)
  19. Державного виконавця Подільського відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (посада 1); (вимоги до учасника конкурсу)
  20. Державного виконавця Подільського відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (посада 2); (вимоги до учасника конкурсу)
  21. Державного виконавця Подільського відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (посада 3); (вимоги до учасника конкурсу)
  22. Державного виконавця Подільського відділу державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 12.07.2020) (посада 4); (вимоги до учасника конкурсу)
  23. Державного виконавця Благовіщенського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 17.05.2019); (вимоги до учасника конкурсу)
  24. Старшого державного виконавця Новоукраїнського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  25. Начальника Компаніївського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  26. Заступника начальника Знам`янського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 28.11.2020 року); (вимоги до учасника конкурсу)
  27. Головного спеціаліста Кропивницького міського відділу державної реєстрації смерті Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  28. Провідного спеціаліста Світловодського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 13.01.2019); (вимоги до учасника конкурсу)
  29. Провідного спеціаліста Благовіщенського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 26.07.2021); (вимоги до учасника конкурсу)
  30. Спеціаліста Устинівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  31. Спеціаліст Добровеличківського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  32. Спеціаліста Благовіщенського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 16.12.2018); (вимоги до учасника конкурсу)
  33. Спеціаліста Олександрівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області; (вимоги до учасника конкурсу)
  34. Спеціаліста Петрівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області (тимчасово до 09.03.2019); (вимоги до учасника конкурсу)
  35. Спеціаліста Голованівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області. (вимоги до учасника конкурсу)

Строк подачі документів для участі у конкурсі становить 21 календарний день: з 31 жовтня до 17:30 20 листопада.

Проведення електронного тестування призначено на 10:00 23 листопада за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова, 6/7.

Розв`язання ситуаційних завдань для категорії «Б» призначено на 11:00 26 листопада.

Проведення співбесіди для категорій «Б» та «В» призначено на 10:00 27 листопада за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова, 6/7. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар