Кропивничан просять допомогти постраждалим у Ічні

© ТСН

У Чернігівській області внаслідок пожежі на військовому арсеналі боєприпасів, розташованому біля міста Ічня склалася надзвичайна ситуація. Внаслідок вибухів боєприпасів зазнали пошкоджень житлові та адміністративні будинки, об’єкти інфраструктури та приватні домогосподарства. Кропивничан просять допомогти постраждалим і перерахувати кошти в в благодійний фонд.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Чернігівська ОДА звертається до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності Кропивницького та небайдужих мешканців міста з проханням надати посильну допомогу Ічнянській райдержадміністрації для проведення відновлювальних робіт у населених пунктах, що потрапили до зони ураження. Для виконання ремонтів необхідно закуповувати будівельні матеріали (шифер, скло віконне, цегла, цемент, будівельні суміші, металеві профілі, дерев’яні та інші матеріали).

Усі охочі можуть перерахувати кошти до Благодійного фонду підтримки українських військовослужбовців. Головою правління Фонду є Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

Реквізити благодійної організації “Благодійний фонд підтримки українських військовослужбовців”.

Код ЄДРПОУ 39210575

Неприбуткова організація

р/р 2600 905 291 2627

в Кіровоградській філії ПАТ “Приватбанк”

МФО 323583

Поширити:

Залишити коментар:

коментар