Камери відеоспостереження з’являться на небезпечних ділянках доріг Кіровоградщини

© lviv.sq.com.ua

В рамках впровадження заходів з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на Кіровоградщині дорожники встановлять 11 камер відеоспостереження на найбільш небезпечних ділянках.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби САД у Кіровоградській області.

“На жаль ледь не щодня ми чуємо жахливі новини про дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими та загиблими. Цього літа їх особливо багато, тому особлива увага на те, аби знизити ризи тики та збільшити відповідальність водіїв”, – пояснює начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко. – “Камери – це, звісно не панацея, але вони повинні дещо дисциплінувати учасників руху. За рахунок коштів, виділених на експлуатаційне утримання доріг ми плануємо встановити 11 таких камер. Дві вже поставили за власний рахунок залізничники на переїзді по дорозі Н-23. Пізніше ще плануємо встановити кілька камер по автобану М-05 Київ-Одеса в межах нашої області”.

Згідно зі схемами, по три камери встановлять на перехресті біля ресторації «Козачка» (Обхід міста Кропивницького та Н-23), на виїзді з Кропивницького біля готельного комплексу «Ліана» (дорога М-12), біля села Бережинка поблизу ресторації «Казанова» та дві камери в Олександрії біля заправки RUR.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області нагадує, що на дорогах області тривають масштабні ремонтні роботи, працює великогабаритна техніка, люди, тож не варто ризикувати і випробовувати долю. Зберігайте встановлені правилами руху обмеження швидкості, не залишайтеся осторонь, якщо хтось потребує допомоги, та зважайте на обмежувальні знаки на відрізках, де ведуться роботи.

Нагадаємо, експлуатаційне утримання доріг загального користування державного значення в межах Кіровоградщини фінансується за рахунок коштів державного бюджету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар