Недобудований пам’ятник зроблять окремим проектом реконструкції Набережної

Учора, 19 липня, заступник міського голови Олександр Мосін проінспектував територію біля недобудованого пам’ятника на Набережній, біля якого почали розкрадати тротуарну плитку. Під час майбутньої реконструкції його планують зробити окремим проектом.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За словами Олександра Мосіна, ініціатива побудувати пам’ятник “Жертвам голодомору” на Набережній виникла ще у 2008 році. Тоді з обласного бюджету було виділено кошти на зведення монумента та благоустрій прилеглої території. Але громада міста виступила проти облаштування пам’ятника на цьому місці, і роботи були припинені, об’єкт залишився в стадії незавершеного будівництва.

“На сьогодні у нас є проект реконструкції Набережної, і це місце буде розглянуто як окремий проект, але з урахуванням того, що вже було побудовано, – зауважив заступник міського голови. – Фахівці попрацюють над проектом і нададуть нам пропозиції, яких змін потребує дана територія”.

Оскільки на недобудованому об’єкті почали розкрадати тротуарну плитку, Олександр Мосін запросив начальника міського відділу поліції Дмитра Авдієнка оглянути місце події і в подальшому регулярно направляти піший патруль для контролю порядку на даній території.

Нагадаємо, у Кропивницькому комісія з реконструкції нaбережної Інгулу напрацьовує технічне завдання, яке ляже в основу майбутнього проекту благоустрою берегів водної артерії міста. Набережну поділять на декілька цільових зон і проводитимуть реконструкцію у декілька етапів. Першим етапом стане ділянка від Михайлівського мосту до вулиці Острівської.

Також перед реконструкцією набережної Інгулу комунальники перевірять стан інженерних мереж.

Згодом у Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням почати реконструкцію набережної Інгулу у Кропивницькому. Зокрема, автор петиції нарікає на відсутність достатньої кількості лавок для сидіння, урн та біотуалетів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар