У Кропивницькому нагородили переможців міського конкурсу “Молода людина року”

kr-rada.gov.ua

Сьогодні, 23 червня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов вручили переможцям міського конкурсу «Молода людина року» кубки і дипломи лауреатів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Міський конкурс “Молода людина року” в обласному центрі проводиться вже втретє і покликаний відзначати тих, хто своєю працею і життям роблять місто інвестиційно привабливішим, комфортнішим, примножує славу та добробут Кропивницького.

“За молоддю – майбутнє України”, – наголосив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – “Тільки молодим, енергійним, завзятим, освіченим людям підкорюється час. Тільки такі стають чемпіонами, захищають рідну землю, підкорюють наукові і творчі олімпи”.

Із впевненістю можна сказати, що сьогодні немає українця, який би не бажав миру і спокою на рідній землі. Кожного дня, щогодини Україна завдяки воїнам – героям, серед яких і славні земляки – кропивничани, виборює право бути суверенною, вільною державою.

У номінації «Молодий захисник України» за мужність і відвагу, виявлені у захисті державних інтересів і територіальної цілісності України дипломом міського конкурсу “Молода людина року” нагороджено командира окремої розвідувальної роти молодшого сержанта Євгена Близнюка.

kr-rada.gov.ua

За особисту мужність та високий духовний і фізичний потенціал диплом міського конкурсу “Молода людина року” в номінації «Сила духу» вручено сержанту Збройних Сил України, учаснику відбору змагань “Ігри Нескорених” Василю Петринку.

kr-rada.gov.ua

ХХІ століття – це час високих технологій, інформатизації і мобільних знань. Знання – це не просто скарб, а інструмент володіння світом. А вміння вчитися – це ключ до нього.

Переможцем міського конкурсу в номінації «Молодий науковець року» визнано доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Анастасію Мельник.

kr-rada.gov.ua

За високі професійні досягнення, особистий внесок у розвиток підприємства диплому міського конкурсу в номінації «Молодий працівник промислової галузі» удостоєний головний технолог виробництва морозива підприємства “Фірма «Ласка»” Сергій Качін.

kr-rada.gov.ua

А серед енергійних, ініціативних людей, що зуміли організувати власну справу, втілили в життя нові ідеї і проекти та своєю сумлінною працею активно сприяють розвитку Кропивницького у номінації «Молодий підприємець року» відзначили керівника мережі магазинів «Карамелька» Тетяну Доценко.

kr-rada.gov.ua

Із впевненістю можна констатувати, що в Кропивницькому стрімко зростає спортивна зміна титулованим спортсменам: переможцем міського конкурсу “Молода людина року” в номінації «Відкриття року в галузі фізичної культури і спорту» став кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики Олег Дорощук.

kr-rada.gov.ua

Кропивницький знаний своїми унікальними талантами у царині мистецтва: музиканти, хореографи, художники, літератори – яскрава візитівка міста та області. За вагомі досягнення і пропаганду музичного мистецтва, активну концертну діяльність дипломом міського конкурсу “Молода людина року” в номінації «Відкриття року в галузі культури і мистецтва» нагороджено викладача співу музичного коледжу, соліста обласної філармонії Олександра Безая.

kr-rada.gov.ua
kr-rada.gov.ua
kr-rada.gov.ua
kr-rada.gov.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар