Нелегалів на Кіровоградщині “битимуть” по гаманцю сильніше

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© dneprovec.by

Для іноземців посилені санкції за адміністративні правопорушення

Із 29 квітня для нелегалів збільшують штрафи – тепер стягнення складатимуть від ста до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 1700 до 5100 грн). До списку, де посилили удар по гаманцю, внесли порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України.

Про це Першій електронній газеті повідомили в УДМС України в Кіровоградській області.

Кодекс України про адміністративні правопорушення зазнав змін. Закон України, яким було внесено зміни до КУпАП, набув чинності 29 квітня цього року. Відтак, серед новацій – збільшення розміру адміністративного штрафу за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України (ч. 1 ст. 203 КУпАП). Порушникам міграційного законодавства доведеться сплатити від ста до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 1700 до 5100 грн).

Така ж сума штрафу буде стягуватись з іноземців та осіб без громадянства за умисне невиконання рішення уповноваженого державного органу про заборону в’їзду в Україну. Відповідною статтею доповнено Кодекс України про адміністративні правопорушення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар